Ser biały

Filed in Kulinarne sztuczki by on 21 kwietnia 2011 0 Comments
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

By biały ser, który sprzedawany jest w plastikowym opakowaniu był dłużej świeży należy położyć go w lodówce dnem do góry.

Jeśli owiniesz ser biały w pergamin i włożysz na 30 minut do zamrażalnika będzie znacznie łatwiej ucierał.

Jak szybko odkwasić kwaśny twaróg? Wystarczy, że owiniesz go papierem pergaminowym i zanurzysz na 15 minut w misce z czystą wodą.

Popularny frazy:

  • kwasny twarog
  • co zrobić z kwaśnym twarogiem
  • sztuczki kulinarne
  • twaróg kwaśny
  • bardzo kwaśny ser biały
  • co można zrobić z kwaśnego twarogu
 

Podobne:

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.