Śmietana

Filed in Kulinarne sztuczki by on 21 kwietnia 2011 0 Comments
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Jeśli wymieszamy śmietanę z odrobiną mleka, a następnie połączymy z gorącą zupą i mieszając wlejemy do garnka, nie zwarzy się nam.

Śmietanę, którą mamy zamiar ubijać musimy najpierw porządnie schłodzić. By lepiej się ubiła dodajmy do niej szczyptę cukru pudru. A jeśli nie chcemy by podeszła nam wodą po ubiciu, dodajmy do niej cukier żelujący.

Popularny frazy:

  • zwarzona zupa
  • zwarzona śmietana
  • zważona śmietana w zupie jak uratować
  • jak uratowac zwarzona zupe
  • jak uratować zupę ze zważoną śmietaną
  • yhs-lavasoft
 

Podobne:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.